Nov 7th Beperkingen bij het versturen van e-mails naar Microsoft en Google mailadressen

Op dit moment is het verzenden en doorsturen van e-mails vanaf onze servers naar enkele grote gratis e-mail aanbieders beperkt. Dit betreft bijvoorbeeld e-mailadressen met „@live“, „@outlook“, „@msn“ of „@hotmail“.De redenen voor deze beperkingen zijn recent gewijzigde richtlijnen van Microsoft en Google. Dit leidt ertoe dat de ... Több... »

Oct 8th PhP versie 7 is nu de standaard

Vanaf vandaag draaien alle websites op PhP 7.1.

De tot op heden gebruikte versie is wordt vanaf 2019 niet langer gesupport. (zie ook http://php.net/supported-versions.php)

Mocht u problemen ondervinden kunt u de php versie zelf terugzetten naar versie 5.6.

Hoe u dat doet leest u hier:  Hoe wijzig ik mijn PHP-versie?

 

Apr 19th Nieuwe Algemene Voorwaaren en Privacyverklaring

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer.Daarom hebben wij onze Algemene voorwaarden en Privacyverklaring aangepast.Deze gaan in op 01 mei 2018 ... Több... »

Jul 25th Domeinen ter overname

Op dit moment hebben we geen domeinnamen in de aanbieding.

Doe een voorstel als je belangstelling hebt.

Mar 7th Nieuwe Netwerkprovider

We willen u graag informeren over enkele wijzigingen binnen ons bedrijf waar we zelf zeer enthousiast over zijn.

We zijn een nieuwe samenwerking aangegaan met een netwerkprovider. Hierdoor kunnen we nog sneller schakelen en bied deze partij ons diverse nieuwe mogelijkheden die wij ook u als klant kunnen aanbieden.